Liput

Liput

Tapahtuman ranneke maksaa 10€, ja sillä saa sisäänpääsyn tapahtumaan molempina päivinä. 

Lippuja myydään tapahtuman ovelta ja verkkokaupassa. Ovimyynnissä käyvät maksutapoina käteinen tai kortti.

Mikäli lipunmyynnistä herää kysymyksiä, tai sinulla on ongelmia verkkokauppamme kanssa, ole yhteydessä liput(a)tracon.fi osoitteeseen, niin lipputiimimme voi auttaa!
 

Lipunvaihto tapahtumassa

Lippuja vaihdetaan rannekkeeksi tapahtuman infopisteellä, heti pääovien läheisyydessä, koko tapahtuman ajan.

Tarkistathan jo ennen tapahtumaan saapumista, että lippusi on sinulla mukana tulostettuna tai puhelimessasi, sillä tarvitsemme lipunvaihtoa varten viivakoodin.
 

Ennakkolipunmyynti

Tracon Hitpointin lippuja myydään ennakkoon verkkokaupassamme Kompassi-järjestelmässä sekä mahdollisuuksien mukaan muissa tapahtumissa.

Suosittelemme ennen ostoa lukemaan läpi lippukaupan käyttöehdot sekä rekisteriselosteen
 

Poikkeukset sisäänpääsyssä

  • Alle 10-vuotiaat lapset maksavan vanhemman henkilön seurassa veloituksetta. Otathan huomioon, että vanhempi henkilö lasketaan tuolloin lapsen huoltajaksi ja on vastuussa kyseisestä lapsesta tapahtuman ajan.

  • Pyörätuolia tarvitsevan tai näkövammaisen maksavan kävijän saattaja veloituksetta. 

  • Paareja tai sairaalasänkyä tarvitsevan maksavan kävijän kaksi saattajaa tai kuulovammaisen kaksi tulkkia veloituksetta. Ota yhteyttä lipunmyyntivastaaviin esteettömän kulun ja kulkujärjestelyiden varmistamiseksi tai mikäli tarvitset avustajaa muista syistä.

  • Kutsuvieraatvapaaehtoistyövoima ja ohjelmanjärjestäjät veloituksetta.
  • Myyjät ja muut yhteistyökumppanit sopimuksen mukaan.
  • Akkreditoituneet median edustajat veloituksetta
     

Henkilötietojen käsittely

Kävijän ei tarvitse luovuttaa mitään henkilötietoja tapahtumassa vieraillessaan. Tietoja voidaan kysyä kilpailuihin osallistuvilta, jolloin tietoja käytetään tarvittaessa yhteydenottoon järjestäjien toimesta. Minkään ohjelmanumeron yhteydessä kerättyjä tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, paitsi pyydettäessä asianomaiset luvat omaaville viranomaisille. Tapahtumassa suoritetaan myös kyselyjä, joihin osallistuva voi halutessaan ilmoittaa henkilötietoja esimerkiksi arvontaa varten.

Ennakkolipunmyynnissä verkkokaupassa kerättyjä henkilötietoja kerätään, säilytetään ja käytetään henkilötietolain mukaisesti. Verkkokaupan avauduttua on mahdollista tutustua sen rekisteriselosteeseen. Vastaavasti vapaaehtoistyövoiman ilmoittautumisjärjestelmän tietoja käytetään vain tapahtuman työvuorojen koordinointiin ja siitäkin löytyy oma rekisteriselosteensa.