Nettialustat

Lauantain aikana striimattavaa ohjelmaa voi seurata Traconin Youtubesta klo 11 alkaen. Valtaosa Youtubessa lähetetyistä ohjelmista on myös myöhemmin katsottavissa tallenteina Traconin Youtube-kanavalta.

Discord

Traconin Discord-server palvelee tapahtuman ajan. Serverille voit liittyä mukaan

discord.gg/tracon 

Discordissa voit osallistua keskusteluun, kysellä peliseuraa ja kommentoida Tracon Hitpointin ohjelmaa. Myös tapahtuman järjestäjät ovat mukaan Discordissa.

Käyttäytyminen

Liittyminen ja osallistuminen Discord-alustan keskusteluihin sekä Traconin lähetysten kommentointiin edellyttää seuraavien sääntöjen hyväksymistä. 

  • Kunnioita muita keskustelijoita. Älä vähättele, nimittele, hauku tai solvaa muita käyttäjiä. Älä tee olettamuksia muiden sukupuolesta, suuntautumisesta, äläkä arvostele toisten ulkonäköä.
  • Huomioi keskusteluissasi kaikilla kanavilla ja alustoilla, että Tracon Hitpoint on kaikenikäisille. Ota kaikenikäiset osallistujat huomioon erityisesti jakamissasi kuvissa, giffeissä ja linkeissä. 
  • Tracon Hitpointin kieli on ensisijassa suomi, mutta voit keskustella alustoilla myös englanniksi. 

Moderaattorit voivat antaa näiden käyttäytymissääntöjen valvomiseksi ohjeita, joita on noudatettava. Moderaattorit voivat tarvittaessa hiljentää kanavia, poistaa yksittäisiä sääntöjen vastaisia viestejä, linkkejä ja kuvia, laittaa sääntöjä rikkovia käyttäjiä jäähylle ja/tai poistaa käyttäjiä tapahtuman verkkoalustoilta. 

Myös häirintäyhdyshenkilöt palvelevat Tracon Hitpointin aikana, ja voit ottaa heihin yhteyden Discordissa suoraan tai moderaattoreiden kautta tai sähköpostilla hairinta at tracon.fi

Tracon sosiaalisessa mediassa

facebook.com/Tracon.fi/

facebook.com/traconhitpoint

twitter.com/Tracon_FI

instagram.com/tracon_fi/

instagram.com/traconhitpoint/