Ohjelma

Tracon Hitpoint järjestetään 14.-15.11.2020. Tapahtuma järjestetään Covid19-pandemian vuoksi etätapahtumana. Normaalisti Hitpoint keskittyy perinteiseen pöytäpelaamiseen, mutta tänä vuonna otamme askeleen hieman epäperinteisempään suuntaan!

Tarjoamme etäohjelmaa Traconin Youtubessa lauantaina 14.11.2020. Lisäksi Traconin Discord-kanava on auki perjantai-illasta sunnuntaihin. Järjestyssäännöt pätevät Discordissa ja muissa viestimissä siltä osin kuin ne etätapahtuman puolesta on sovellettavissa.

Ohjelma

Pelinkehityskilpailut

Tracon Hitpoint järjestää tänäkin vuonna roolipeliskenaario- ja lautapelikilpailun. Osallistuneet skenaariot esitellään etätapahtumassa, ja voittaja palkitaan päättäjäisissä!

Puheohjelma

Tutustu ohjelmakarttaamme tästä!

Lauta- ja korttipelit

Discord-kanavilta voit löytää etälautapeliseuraa!. Esimerkiksi Board Game Arena ja Dominion Online ovat suosittuja etäpelialustoja, mutta voit ehdottaa myös omaa suosikkiasi! Eikä kyseessä välttämättä tarvitse edes olla lautapelialusta! Huikkaa Discordin peliseuranhakukanavalle oma ehdotuksesi, ja kerätään porukka kasaan.

Roolipelit

Tarjolla on lyhyitä ja vähän pidempiäkin etäroolipelejä, joista osa vaatii ennakkoilmoittautumisen. Tutustu peleihin ohjelmakarttamme kautta. 
 

Kuvat: Conikuvat.fi, Mikael Peltomaa. Otsikkokuva: Photographer: Santtu Pajukanta, Conikuvat.fi